Home » Actueel » Ontwikkelingen binnen de markt

Ontwikkelingen binnen de markt

15 september 2015 Actueel

Al heel wat jaren hebben wij mogen werken aan grote en interessante projecten. Maar we zijn ons hierdoor ook bewuster geworden van het feit, dat we de particuliere sector zeker niet mogen vergeten.

We willen dan ook steeds meer gaan zoeken naar de ideaale verhouding tussen nieuwbouw en renovatie, hetgeen voor ons de continuiteit moet verbeteren en, moet zorgen voor een betere herkenbaarheid.

De dakkersbranche komt immers de laatste jaren steeds meer onder druk te staan. Economische veranderingen, en stijgende concurentie door de opkomst van meer vooral kleine zelfstandigen.
Het zijn toch zaken om bij stil te staan en op in te spelen om de toekomst veilig te kunnen stellen.
Daarom dat we nu eindelijk ook een eigen internet site hebben, zodat we makkelijker gevonden kunnen worden voor zowel de zakelijke relaties, als voor de particulier.

Dat is dus ook het grootste doel van deze site. Tevens proberen wij een beeld te geven over de diversiteit waar wij toe in staat zijn. Het is dan ook niet de bedoeling om hier een documentatie te moeten maken, waar nauwlijks doorheen te lezen is. Voor vragen omtrent uw dakwerk staan wij uiteraard vrijblijvend klaar voor advies.


manuelhosmus